Dakonderhoud

vogeldraad
dakkapel
muisvogel

Vogelwering – Dakkapel – Dakgoten

Vogelwering

Hebben vogels uw dak en schoorsteen tot territorium verkozen? Zo ja, dan is de kans op overlast groot, zoals veel vogelpoep, een verstopte schoorsteen door een nestje en het aantrekken van ongedierte. Vogeloverlast komt vaak voor.

Stef Cleaning Services werkt met twee vogelweringen, te weten vogelpinnen en het spannen van draad over de betreffende lengtes.

Vogelpinnen plaatsen wij op de nok en de schoorsteen. De vogels zien dat ze niet op de pinnen kunnen landen en zullen een andere verblijfsplek uitkiezen. De pinnen voorkomen dat de vogels kunnen landen.

Met behulp van RVS beugels spannen wij een draad op de plek waar de vogeloverlast plaatsvindt. De vogels kunnen op deze draad niet stabiel staan en gaan verder zoeken naar een ander plekje om te verblijven.

Heeft u veel vogelpoep op dak? Laat uw dak reinigen en plaats hierna de vogelwering!

.

Dakkapel

Dakkapellen kunnen van verschilleden soorten materialen gemaakt zijn, zoals hout en kunststof. Deze materialen zijn niet onderhoudsvrij en vervuilen door omgevingsinvloeden. Wij adviseren de dakkapel periodiek te reinigen om een verzorgde uitstraling te behouden.

Dakkapellen zijn lastig bereikbaar. Om deze reden wagen vele mensen zich er liever niet aan de dakkapel jaarlijks te wassen. Wij nemen de zorg aan uw dakkapel graag bij u uit handen. Tijdens onze reinigingswerkzaamheden wordt de staat van uw dakkapel gelijk geïnspecteerd en melden wij eventuele gebreken, zodat u tijdig uw onderhoud kunt plegen, bijvoorbeeld; slecht schilderwerk.

Tijdens een standaard periodieke reinigingsbeurt wassen wij het houtwerk of kunststof met een waxhoudende shampoo,  spoelen het geheel af met schoon water, vegen het dak van de dakkapel en zemen het glas van de dakkapel.

.