Gevel

Gemetselde gevel

Gevel-voegen

Gestucte gevel

gestucte-gevel

Gevel beplating

gevelbeplating-schoon-vies

Betonnen elementen

reinigen-complex

Kozijnen gevel

kozijnen
Prijs aanvragen

Gevelreinigen geeft uw woning of bedrijfspand een nieuw aanzien

Onze woningen en bedrijfspanden vervuilen door atmosferische invloeden, fijnstof en roet dat door industrie en vervoersmiddelen op onze daken en gevels hecht.
Maar ook graffiti en de groei van biologische organismen, zoals algen en mossen, vervuilen onze gevels. Maar ook bij nieuwbouw zien we regelmatig witte uitbloei op het nieuwe metselwerk wat we ook als vervuiling beschouwen.

Deze vervuiling bepaald het aanzien van de woning of bedrijfspand. Het kan zelfs de sfeer en leefbaarheid van de gehele woonomgeving bepalen.

Voor het schoonmaken van onze gevels zijn er verschillende methoden.
Dit is afhankelijk van de soort vervuiling en steensoort of materiaal waarvan de vervuiling verwijderd moet worden. De gevel van een historisch gebouw vraagt een heel andere aanpak en techniek dan het schoonspuiten van moderne gevelbeplating. Stucwerk, betonnen elementen en kozijnen vervuilen door de tijd, en vragen ieder om een eigen aanpak. Ook de staat van het voegwerk is mede bepalend voor de techniek die kan worden toegepast. Bij metselwerk schoonspuiten moet er altijd een hardheidsmeting worden toegepast op het voegwerk.

De belangrijkste redenen om een gevel te onderhouden zijn:

-Het aanzien van de woning bedrijfsgebouw.Veel gestelde vragen button
-Economische waarde.
-Aantasting van de gevel voorkomen.
-Geen vochtdoorslag van aangetaste voegen.
-Gevolgschade.

 

Wanneer is renoveren noodzakelijk?

Renoveren is noodzakelijk als schoonspuiten met warm water onder gepaste druk niet meer mogelijk is. Voegen uithakken, stralen, spoelen, opnieuw voegen en impregneren is dan een prima oplossing om uw gevel weer als nieuw te maken.

Vervuiling is voor een groot deel te voorkomen door de gevel tijdig te impregneren dit wordt ook wel hydrofoberen genoemd. De gevel wordt dan waterafstotend gemaakt waardoor vocht geen kans krijgt en de gevel toch blijft ademen.

Wij geven 10 jaar garantie op de werkbare stoffen bij impregneren.

Bel voor meer informatie: 0031(0)76 3030037

Stef Cleaning Services Pauvreweg 21 4879NJ Etten Leur Nederland
KvK.53887387

Dakreinigers

Antwerpen, Brecht, Arendonk, Herentals, Brasschaat, Westmalle, Kalmthout, Schoten, Turnhout, Baarle-Nassau, Mol, Geel, Rijkevorsel, Balen, Hulst, Kapellen, Lommel, Essen